ZIJN. academy

Voor de startende ZIJN. academy werd ik gevraagd om producten vorm te geven die de potentiële deelnemer informeert over ZIJN. academy en het cursusaanbod, zoals banners, flyers en social media uitingen. Voor de docenten ontwierp ik een praktische PPT in de huisstijl en om het voor cursisten het gemakkelijk te maken om het geleerde te onthouden ontwierp ik ook samenvattende infographics die de kern van het geleerde in woord en beeld weergaven.

ZIJN. academy was als startende onderneming op zoek naar een partner voor de branding en vormgeving van verschillende producten. Gelukkig hebben we deze samenwerkingspartner gevonden in Mechteld, en hebben we inmiddels een langdurige relatie opgebouwd waarin structuur en duidelijke communicatie geboden wordt. Mechteld heeft een onmiskenbare passie voor haar vak, ze luistert aandachtig, is creatief, denkt mee en denkt verder. Haar doortastende vragen leiden tot het juiste resultaat. Telkens weer ben ik aangenaam verrast door het eindproduct! – Mirjam Swart  ||  ZIJN. academy

Tijdens de fijne gesprekken met Mirjam Swart kwamen we telkens tot een helder plan, waarna ik aan de slag kon. Naast vormgeving kon ik mijn enthousiasme ook kwijt in het ontwikkelen van iconen & illustraties (en keek ik ook mee naar de teksten).

ITEMS || flyers, brochure, PPT template, banner, infographics, social media uitingen,